Ons team

Vacature

Wij zoeken een gemotiveerde en gedreven nieuwe kracht om ons jonge team te versterken.

Evelien Meyvis

Advocaat- zaakvoerder

Evelien Meyvis (° 03/05/1986) studeerde in 2009 na een studie van 5 jaar af als master in de rechten aan de Universiteit te Antwerpen.

In 2009 vatte zij haar stage als advocaat aan bij het kantoor Laeveren- Duerinck te Heist-op-den-Berg (balie Mechelen), waar zij een grondige kennis ontwikkelde in verschillende rechtsdomeinen.

In 2012 richtte Evelien Meyvis Advocatenkantoor Meyvis op als bijkantoor te Wuustwezel (Loenhout) en werd zij naast lid aan de balie te Mechelen ook lid bij de balie te Antwerpen.

Gelet op het groeiend aantal zaken en cliënteel werd eind 2013 de bvba Advocatenkantoor Meyvis opgericht en concentreerde mr. Meyvis al haar activiteiten in het kantoor te Wuustwezel (balie Antwerpen), waar zij thans voltijds werkzaam is en cliënteel uit o.a. Wuustwezel, Brecht, Hoogstraten en omstreken kan ontvangen.

Lotte van Hasselt

Advocaat

Lotte van Hasselt (° 11 oktober 1988) studeerde in 2014 af als master in de rechten aan de Universiteit van Antwerpen, na haar bachelor studies te hebben voltooid aan de Katholieke Universiteit van Leuven.

In 2014 vatte zij haar stage aan bij de balie van Antwerpen als advocaat bij Anteius Advocaten, onder het stagemeesterschap van Christiaan Bossers. Zij ontwikkelde een grondige kennis in het handels-, economisch – en vennootschapsrecht enerzijds en in het algemeen burgerlijk recht (waaronder familierecht) anderzijds.

In 2018 vervoegde meester van Hasselt Advocatenkantoor Meyvis als medewerker in de diverse rechtsdomeinen die het kantoor beoefent.

Ellen van der Velden

Administratief- medewerker

Ellen van der Velden (°17/05/1984) studeerde vastgoed aan de Hogeschool Antwerpen te Mechelen. Nadien volgde zij nog een opleiding verzekeringen via avondonderwijs bij Syntra te Kontich.

In 2007 startte zij als schadebeheerder op een verzekeringskantoor te Ekeren, waar zij werkzaam was tot 2015.

Sinds september 2015 is zij werkzaam als administratief medewerker op Advocatenkantoor Meyvis en staat zij de advocaten administratief bij.